Velg en side

Omatt er bransjeforeningen for ideelle gjenbruksaktører. De 11 medlemsorganisasjonene har til sammen 122 butikker over største delen av landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør, fra Elverum i øst til Sotra i vest. Våre gjenbruksbutikker er nå stengt på ubestemt tid, grunnet situasjonen knyttet til utbredelsen av Koronavirus, etter anbefalinger fra norske helsemyndigheter.

Medlemsorganisasjonenes butikker har mange tusen mennesker innom hver dag. Vi mener dette er en manifestasjon av nestekjærlighet og samfunnsansvar, samtidig som at vi ønsker å være er kraft for å realisere Norges forpliktelser i å nå verdens bærekraftsmål.

De om lag 6000 frivillige medarbeiderne har alle et sterkt ønske om å utgjøre en forskjell! Vi ser frem mot den dagen da vi igjen kan ønske velkommen til en meningsfull handel i butikkene våre til beste for miljøet, humanitære og diakonale prosjekter over hele verden.

Pressekontakt:
Magne Rydland
Daglig leder
omatt.org
post@omatt.org
90606027

Pressemelding som PDF