Velg en side

Nye dagskurs i 2020. 

 Her ser vi fornøyde deltakere fra et av kursene vi hadde i 2019.

Det er medlemsorganisasjonene som melder på deltakere til disse kursene. I første omgang kan alle medlemsorganisasjonene melde på inntil 8 deltakere hver fra egne butikker eller egen administrasjon til hvert av kursene. Vi tar sikte på 50 deltakere på hvert kurs!

Kursene er gratis og medlemsorganisasjonene får reisestøtte med kr 500,- for hver deltaker. Påmeldingsfristen er intil 3 uker før kurset arrangeres. Medlemsorganisasjonene opplyser om hvilke butikker som er representert. Det vil alltid være minst tre representanter fra styret i Omatt på disse kursene. Kursprogrammet vil bli presentert her ut på nyåret!

Omatt er medlem i Virke. Vi henter  svært kompetente forelesere derfra.  Dessuten har vi Jan Spurkeland med på laget. Han er en ettertraktet foreleser, kjent som gründer av relasjonsledelse og landets fremste relasjonspedagog.