Velg en side

Omatt var på besøk i to interessante butikker knyttet til Omatt i uke 3/19

NMS Gjenbruk Ski

Dette er en svært veldrevet butikk, oppstart i 2015, og den som har størst omsetning  av alle butikkene i  NMS-Gjenbruk! Butikken ligger sentralt i Ski, den har en total butikkflate på ca 1300 kvm, inkl lager og personalrom. Butikkleder er Arnhild Haddal Fossum. Omatt ble svært godt mottatt og jeg fikk en fin presentasjon, trivelig gjennomgang av butikken sine ulike «avdelinger» og en svært nyttig samtale med butikklederen. Hun hadde informasjon og innspill som Omatt vil ta med seg videre! Butikken har åpent 6 dager i uka! 

Butikken ledes av Arnhild Haddal Fossum, sammen med ektefellen Birger og Magne fra Omatt

NLM Gjenbruk Løken

Denne butikken har hatt ti års jubileum i 2018. Den har også en sentral plassering i bygda. Denne butikken har sjel! Butikkleder er Jostein Holmedal. Han har med seg et trivelig kobbel av medarbeidere som har greie på det meste! Det er svært mange «fynd», og den observante kan gjøre gode kuppe her! I kjelleren arbeider Gry Eriksen med et lite rom som viser nye, ungdommelige trender! Butikken har en viktig funksjon i bygda, får god omtale og mangler ikke frivillige medhjelpere!

Jostein Holmedal er stolt over at ungdommen, her representert ved Gry Eriksen, skaper noe nytt i butikken!